Michaela Lövholm

Michaela Lövholm | Tillsgruppen

Michaela är vår senaste stjärna. Hon är nyutexaminerad grafisk formgivare från Brobygrafiska yrkeshögskola. Michaela gjorde sin praktik på Tills och nu är hon tillbaka som anställd. Tidigare har hon jobbat på café och bageri i Stockholm och på Öland.

Klas Ehnemark

Arbetar som “full-stack developer”, vilket innebär att han kan programmera det mesta och skriver kod som ekorrar äter nötter (skicklig, nyfiken, snabb och envis, en-nöt-i-taget). Fil kand i Media- och kommunikationsvetenskap, certifikat affärsutveckling på IHM, med ett förflutet som systemutvecklare, projektledare, VD, lärare, IT-konsult, filmare mm. i Sverige, Tyskland och Hong Kong.

Jesper Fermgård

En sann kreatör som skapar och visualiserar idéer. Jesper har frilansat och jobbat på byråer som Belvert och Cabesa, innan han 2008 började på Tills. I portfolion finns uppdrag som internationella naturkonferenser, barn som fotograferar livet, klassiskt godis, miljömärkta svanar, stiftelser för kunskap- och kompetensutveckling, internetabonnemang, arkitekter, ungdomstidningar, läkemedel, restauranger, psykologer, flygbolag för att nämna några områden.

Evelina Sundlöv

Ett öga för detaljer är av största vikt för ett bra slutresultat och inget lämnar produktionen utan att Evelina har lagt sin hand vid det. Under en period drev hon eget och tidigare har Evelina bland annat jobbat med Bonnier Carlsen, Gammafon, Sveriges Radio och Norstedts Juridik. Tills har varit arbetsplatsen sedan 2013.

Åsa Höglund

Åsa har jobbat på Tills sedan 2011. Hon har läst journalistik på Poppius, multimedia på universitetet, jobbat som webbredaktör, workshopledare, projektledare, affärsutvecklare och har sammanlagt 20 års erfarenhet från internetbranschen. Under ett år tog hon en paus från den världen och drev ett eget kafé.

Mårten Höglund

Tillsammans med två kollegor grundade Mårten Tills 2005 och kombinerar idag rollen som VD med den som projektledare. Han är en entreprenör som drivit eget i mer eller mindre hela sitt yrkesverksamma liv, först som frilans och sedan som ägare av webbyrån Miles. På meritlistan finns bland annat kundprojekt för Snickers, Eurocard, Diners, SVD, OMX och SEBs internetkontor. Mårten är grafisk designer i grunden och har även läst marknadsekonomi på IHM. Han är även utbildad ARU (Ansvarig Reklam Utgivare).

Niklas Weise

I sin mångfacetterade roll som planner och key account är Niklas mål att få kunderna att förstå potentialen med vad och hur marknadskommunikation kan göra för skillnad för deras affär, varumärke och tillväxt. Hans ansvar är bland annat att kartlägga kundens marknad och att ha en nära relation med dem. I grunden är han både marknadsekonom och industridesigner.